Apartmani - Perinić

Tel.:
++385/51/543 051

GSM:
++385/98/177 6719
++385/98/626 057
++385/98/904 7466

 

O nas

Apartmaji-Perinić se nahajajo v turističnem mestecu Vrsi-Mulo, ki je od grada Nin oddaljen 6 km. Staro jedro mesta Vrsi se nahaja na višini nekaj sto metrov od morja, medtem ko je okrožje Mulo, kjer je veliko lepih družinskih domovih in apartmajih, v neposredni bližini morja.

 Apartmaji - Perinić so oddaljeni 100 m od morja, z zagotovljenim parkiriščem in velikim dvoriščem, in v kakovostni nastanitvi v 4 novih apartmajev zagotavljajo gostom vse, kar potrebujejo za prijeten dopust.
Plaža, ob kateri se nahaja vrst kavarn in restavracij ter sprehajalna pot, se nežno spušča v morje, kar je idealno za družine z otroki.
Na veliki obali vsako jutro stajejo plovila z vlečnimi mrežami, tako da je mogoče kupiti svežo ribo neposredno od ribičev.
Poleg apartmajev - Perinić se nahaja borov gozd, ki se razteza zahodno od apartmajev v dolžini 2km. Popolnoma je nenaseljena in je idealna za sprehod in ljubitelje samote.
Na severni strani se nahaja peščena plaža Ričina in žalovita plaža Dumboka Draga, in gostje ki želijo raziskovati, bodo našli celo vrsto skritih, malih zaliva v idiličnem okolju, kjer lahko uživajo, stran od množice.
Cela družina Perinić je posvečena turizmu, in s tem se tudi ukvarjamo z izdelavo ekstra deviškega oljčnega olja.

Pridite! Pričakujemo vas z radostjo.

Družina Perinić

Rodina Perinić

 

 

 

Izleti
N. P. Krka
N. P. Kornati
N. P. Plitvička jezera
N. P. Paklenica
Grad Zadar
Grad Nin
Grad Biograd
Vransko jezero